Op deze pagina treft u een tweetal voorbeelden van arrangementen aan; voor grote arrangementen kunnen wij u een passend voorstel doen.

Aanvullingen in de vorm van levende muziek, entertainment en/of spektakel kunnen worden verzorgd. En verder is er van alles mogelijk en bespreekbaar: ontbijten, lunchen, brunchen, dineren, feesten of partijen waarbij wij vooraf een vaste prijs met u afspreken.

Voor adviezen en mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen op 075 – 614 42 15.

Feestpakket

Een 4 uur durende feestavond of dagdeel waarin wij onbeperkt bier,wijn en frisdrank serveren en natuurlijk ook meerdere keren met diverse koude en warme hapjes langskomen. Nootjes en chips staan op de tafels en gedurende de afsluiting serveren wij koffie. De prijs per persoon van dit pakket is gebaseerd op minimaal 10 personen. Een passende aanbieding is natuurlijk ook mogelijk.

Geserveerd all-inclusief vanaf EUR 39,95 per persoon.

Diner of koud / warm buffet of lunchbuffet

Een 3 uur durend 3 gangen diner of koud en warm buffet waarbij u zelf meebeslist in de menusamenstelling . De prijs per persoon van dit pakket is gebaseerd op minimaal 4 personen. Voor grotere groepen kunnen wij een passende aanbieding doen.

Geserveerd all-inclusief vanaf EUR 49,95 per persoon / lunchbuffet 39.95 per persoon