Op deze pagina treft u een tweetal voorbeelden van arrangementen aan; voor grote arrangementen kunnen wij u een passend voorstel doen.

Aanvullingen in de vorm van levende muziek, entertainment en/of spektakel kunnen worden verzorgd. En verder is er van alles mogelijk en bespreekbaar: ontbijten, lunchen, brunchen, dineren, feesten of partijen waarbij wij vooraf een vaste prijs met u afspreken.

Voor adviezen en mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen op 075 – 614 42 15.

Feestpakket

Een 4 uur durende feestavond of dagdeel waarin wij onbeperkt bier,wijn en frisdrank serveren en natuurlijk ook meerdere keren met diverse koude en warme hapjes langskomen. Nootjes en chips staan op de tafels en gedurende de afsluiting serveren wij koffie. De prijs per persoon van dit pakket is gebaseerd op minimaal 10 personen. Een passende aanbieding is natuurlijk ook mogelijk.

Geserveerd all-inclusief vanaf EUR 34,95 per persoon.

Diner of koud / warm buffet pakket

Een 3 uur durend 3 gangen diner of koud en warm buffet waarbij u zelf meebeslist in de menusamenstelling inclusief het onbeperkt serveren van bier,wijn en frisdrank. De prijs per persoon van dit pakket is gebaseerd op minimaal 4 personen. Voor grotere groepen kunnen wij een passende aanbieding doen.

Geserveerd all-inclusief vanaf EUR 49,95 per persoon.